BLOG SOBRE e-ADMINISTRACIÓN Y SEGURIDAD DOCUMENTAL
BLOG SOBRE e-ADMINISTRACIÓN Y SEGURIDAD DOCUMENTAL

CESICAT: La vigilància digital per autoritats públiques

revista-sic108

Us oferim el text complert de l’article realitzat pel nostre director Nacho Alamillo, publicat a la Revista SIC, sobre el CESICAT.

Després de la polèmica generada l’any passat a partir d’algunes de les activitats realitzades pel CESICAT (Centre de Seguretat de Catalunya) i el seu possible canvi de forma jurídica, a l’article hi trobareu una defensa de l’entitat i la seva conversió en una agència pública, a més a més de la justificació en clau jurídica de les activitats de vigilància digital de les administracions, i en particular del CESICAT, emparades per una norma amb rang de llei orgànica com és l’Estatut de Catalunya.

ACCÉS A L’ARTICLE A TEXT COMPLERT http://r.astrea.cat/cesicat14docrevista-sic108b