BLOG SOBRE e-ADMINISTRACIÓN Y SEGURIDAD DOCUMENTAL
BLOG SOBRE e-ADMINISTRACIÓN Y SEGURIDAD DOCUMENTAL

Barcelona, 7 setembre: IdentiCAT

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, encapçalarà la presentació del projecte IdentiCAT, un nou model d’identitat digital, descentralitzada i autosobirana.

El ciutadà serà propietari, gestor i custodi de la seva identitat en qualsevol relació electrònica amb el sector públic o privat. 

A més del president i del conseller, també intervindran el doctor en Dret Nacho Alamillo i l’enginyer informàtic Josep Maria Ganyet. També assistiran a l’acte el secretari general de Polítiques Digitals i Administració Pública, Xavier Gatius; el secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer; la directora general de Modernització i Innovació de la Administració, Ester Manzano, i la directora gerent del Consorci AOC, Marga Bonmatí.